Снимка Фейсбук/Алексей НавалниАлексей Навални получи огромна подкрепа за здравословните си проблеми. Десетки

...
Снимка Фейсбук/Алексей НавалниАлексей Навални получи огромна подкрепа за здравословните си проблеми. Десетки
Коментари Харесай

Руски лекари настояват Навални да получи бързо медицински грижи

Снимка Фейсбук/Алексей Навални

Алексей Навални получи огромна подкрепа за здравословните си проблеми.  Десетки съветски лекари насочиха апел намиращият се в затворнически лагер опозиционер Алексей Навални да получи бързо медицински грижи, откакто беше оповестена информация за неговите проблеми с гърба, оповестява БНР.

Във видеоклип и намерено писмо до управата на пандизите, докторите приканиха за уместно лекуване, което да предотврати " заплахата за живота и здравето на Навални ". Освен това лекарите приканват да се разреши на невролог да прегледа опозиционера и да се употребява съвременна диагностична техника.

Те прибавят, че организмът на 44-годишния Навални е към момента слаб, откакто той оцеля при отравяне с нервнопаралитично вещество от вида Новичок през август. Опозиционният водач споделя също, че е бил подложен на тормоз в затворническия лагер, като прибавя, че е получил шест порицания, в това число за ставане прекомерно рано.

Съюзници на Навални също оповестиха за репресии. Неговият покровител Иван Жданов съобщи, че 66-годишният му татко е бил задържан по изфабрикувани обвинявания.

" Те желаят да трансфорат живота ми в пъкъл ", написа Жданов във Facebook.

Алексей Навални бе наказан при започване на февруари на затвор за нарушение на условията на условна присъда по време на лекуването си в Германия. Дисидентът упреква за отравянето си с нервнопаралитичното вещество съветския президент Владимир Путин и твърди, че изпращането му в пандиза е персонално възмездие за това, че е оживял при нападението. Европейски Съюз, Съединени американски щати и Германия приканиха Навални да бъде освободен и постановиха наказания на Русия, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР